نايس ملودي
آهنگ هاي زيبا

امروز در كارناوال مي خواهيم به سراغ پل طبيعت تهران برويم كه با ساختاري منحصر به فرد، چشم بسياري را از سراسر دنيا به خود خيره كرده است و بعد از برج ميلاد مي تواند نماد تازه اي براي پايتخت باشد. به شما تعدادي از عكس هاي پل طبيعت را نشان مي دهيم و از فرصت هاي خوشگذراني در آن براي تان مي گوييم. در اين مطلب با طراح پل طبيعت تهران نيز آشنا مي شويد و مي فهميد طراحي اين سازه توسط چه كسي انجام شده و چه نكاتي در آن مد نظر قرار گرفته است. در ادامه راه هاي دسترسي به اين پل را هم نشان تان مي دهيم.

با كارناوال همراه شويد تا به مرور زيبايي هاي جاذبه اي تماشايي در پايتخت بپردازيم.

پل طبيعت عنوان يك پل سه طبقه در منطقه عباس آباد تهران است كه بر روي عرض بزرگراه مدرس قرار گرفته و تنها به عابران پياده اختصاص دارد. اين پل يك راه ارتباطي ميان پارك هاي طالقاني و آب و آتش فراهم آورده است و اين دو پاركِ شاخص پايتخت را به هم متصل مي كند.

نورپردازي خاص و ويژگي هاي منحصر به فرد اين پل، بسياري از افراد را به ويژه در شب به سوي خود مي كشاند و لحظاتي رويايي را در قلب شهر تهران براي شان رقم مي زند. اين سازه با طول 300 متر در ارتفاع 40 متري از سطح زمين ساخته شده است و امكان تماشاي چشم اندازي زيبا از تهران را به شما مي دهد. وجود كافه ها و رستوران ها باعث شده تا پل طبيعت مقصدي جذاب براي شكم گردي باشد و گردشگران را براي چشيدن طعم هاي جذاب به سوي خود بكشاند. بد نيست بدانيد پل طبيعت عنوان نخستين پل غيرخودرويي در كشور و بزرگترين پل غيرخودرويي خاورميانه را به خود اختصاص داده است.

طراح پل طبيعت

ليلا عراقيان متولد سال 1362 و مهندس و معمار اهل ايران است كه به دليل معماري و طراحي منحصر به فرد پل طبيعت تهران شهرت دارد. وي در سن 26 سالگي در مسابقه طراحي پل طبيعت شركت و طرحي را با كمك آقاي علي بهزادي ارايه كرد كه به عنوان طرح برگزيده انتخاب شد. او كه يكي از اعضاي موسس شركت سازه‌هاي پارچه‌اي ديبا به شمار مي رود، در رابطه با طراحي خود گفته است:

زماني كه طرح اين پل تنها روي كاغذ بود فكر نمي‌كردم روزي اجرايي شود. اين احساس خوبي است كه مي‌بينم مردم از آن لذت مي‌برند. اين مساله به من اعتماد‌ به‌ نفس بيشتري براي انجام پروژه‌هاي بيشتر در آينده مي‌دهد؛ اما گاهي فكر مي‌كنم چنين پروژه‌ها و فرصت‌هايي شايد تنها يك بار در زندگي آدم پيش بيايد.

از فعاليت هاي برون مرزي وي مي توان به پوشش پارچه‌اي سقف و نماي استاديوم بي‌سي پليس در ونكوور كانادا و سخنراني در دانشگاه آمريكايي دبي و دانشگاه آنهالت آلمان اشاره كرد.

نكات جالب در مورد پل طبيعت

نكاتي درباره سازگاري طراحي پل با طبيعت

سازه پل طبيعت يك نوع خاص از طراحي ارگانيك را نشان مي دهد كه كاملا شبيه به درخت به نظر مي رسد. در اين طرح منحصر به فرد، اصول سازگاري با طبيعت كاملا رعايت شده و اين نكته از جمله ويژگي هايي است كه در پارك‌هاي ملي و طبيعي كشورهاي فرانسه، كانادا، هلند، بلژيك، مالزي و استراليا به وفور ديده مي شود.

به كارگيري فرم درختي در ستون هاي پل و انتخاب نام طبيعت براي آن، تاكيد بر پيوستگي دو فضاي سبز و اتصال آنها به يكديگر توسط پل را نشان مي دهد.

فرم پل به شكل شاخه هاي در هم تنيده درخت است.

نقاطي با كمترين درخت براي جايگذاري ستون هاي پل انتخاب شده است.

كفپوش هاي چوبي و كامپوزيت هاي به كار رفته در پل صد در صد قابل بازيافت هستند و مشكلي را متوجه محيط زيست نمي سازند.

نكاتي درباره نحوه ساخت و استحكام پل طبيعت

در زمان ساخت، كليه فرآيند برشكاري، مونتاژ قطعات، نصب و جوشكاري قطعات در ارتفاع 40 متري پل انجام گرفته است. جالب آنكه در زمان احداث، اتوبان مدرس كه يكي از شريان هاي اصلي شهر تهران است به هيچ عنوان مسدود نشد و اختلالي در رفت و آمد اتومبيل ها پيش نيامد.

بالاترين استانداردها و ضريب ايمني در برابر حوادث و بلاياي طبيعي حتا زلزله بالاي ۷ ريشتري نيز براي پل طبيعت پيش بيني شده است.

بر اساس اعلام پيمانكار اجرايي طرح، پل طبيعت از زمان بهره‌برداري تا 100 سال عمر كرده و قابل استفاده خواهد بود.

نكات مهم در طراحي پل طبيعت

براي طراحي اين پل متفاوت از معماري پل هاي تاريخي ايران به ويژه پل خواجو به عنوان يك الگو استفاده شده است. پل طبيعت مانند بسياري از پل هاي تاريخي تنها دو نقطه مختلف را به هم متصل نمي كند، بلكه فضاهايي براي توقف و ماندن را نيز در بر مي گيرد.

پل به‌ صورت قوسي كشيده شده است تا عابران و رهگذران تصوري از انتهاي مسير نداشته باشند و آن را نبينند. علاوه بر اين وجود پيچ و خم ها از سرعت نيز مي كاهد. اين يعني برعكس تمام پل ها كه براي بهينه سازي به صورت صاف طراحي مي شوند، پل طبيعت نوعي پرسپكتيو يك نقطه‌اي ايجاد مي‌كند كه كنجكاوي انسان را بر مي انگيزد.

پل طبيعت ادامه دو پارك آب و آتش و طالقاني است و در ابتدا و انتهاي خود شاخه هايي در نقاط كليدي دو طرف دارد. يعني به‌ جاي اين‌ كه تنها دو نقطه در هر پارك به هم وصل شود، طراحي پل به گونه اي صورت گرفته كه محل اتصال در هر دو طرف پخش شود و به همه نقاط كليدي دو پارك دسترسي وجود داشته باشد.

معرفي پل طبيعت تهران

پل طبيعت تهران

طراح پل طبيعت

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۴ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۱:۳۴:۲۹ ] [ ملودي ] [ نظرات (0) ]

پرسپوليس باشگاهي است كه در سال ۱۳۴۲ بدست علي عبده بنا شد و درآن رشته‌هاي بولينگ، واليبال و بسكتبال فعال بود. عبده از آمريكا به ايران آمده بود و درجامعه ورزشي آمريكا در رشته بوكس صاحب عنوان قهرماني شده بود عبده مدت‌ها انديشه ايجاد تيم فوتبال پرسپوليس را با خود داشت و تيم فوتبالي را نيز ايجاد كرده بود كه تيمي ضعيف در رده دوم باشگاههاي كشور محسوب مي‌شد و از اعضاي محبوب و ماندگار از آن محمود خوردبين را مي‌توان نام برد.

بعد از انحلال شاهين با فعاليت امير مسعود برومند و رايزني‌هاي مرحوم دهداري، چند تن از بازيكنان قبلي شاهين در تركيب تيم دسته دومي پرسپوليس قرار گرفته و ترتيب يك مسابقه با تيم جم آبادان (كه در آن زمان تيم صاحب نامي بود) را دادند و پس از آن تمامي اعضاي شاهين به پرسپوليس پيوستند و محبوبيت انرا به پرسپوليس هديه نمودند.

باشگاه پرسپوليس بهار خود را درآغازين روزهاي سال ۱۳۴۷ با مربيگري دهداري (كاپيتان پيشين شاهين) و سرپرستي دكتر برومند آغاز كرد. مطابق مقررات اين تيم مي‌بايست كار خود را در فوتبال از دسته سوم و يا حداكثر از دسته دوم باشگاه‌ها شروع كند اما انحلال چند تيم در اين زمان باعث گرديد تا به جاي مسابقات ليگ يكسري مسابقات رده بندي در سطح باشگاههاي پايتخت برگزار شود در آن زمان مسابقات ۴۴ تيم به رقابت پرداختد كه ۴ تيم پرسپوليس، تاج، عقاب و پاس سرگروه گرديدند.

از آن پس پرسپوليس رسماً وارد مسابقات باشگاهي ايران گرديد اين تيم در سال ۱۳۴۷ قدرت نمايي كرد و تمام رقيبان را پشت سرگذاشت و به عنوان قهرمان باشگاههاي تهران جهت شركت در مسابقات آسيايي تايلند عازم بانكوك گرديد.

در سال ۱۳۴۸ كارخانه ايران ناسيونال با مديريت خيامي (از طرفداران تيم شاهين) تازه تاسيس گرديده بود و تيم فوتبال ضعيفي هم داشت ، (علي پروين هم از جمله بازيكنان اين تيم بود) در اين زمان(۱۳۴۸) فكر تبليغ محصول اين شركت (پيكان) با استفاده از محبوبيت تيم شاهين، خيامي را بر آن داشت تا مذاكراتي با چند تن از شاهينيهاي سابق انجام داده و آنان را به تيم پيكان دعوت نمايد با رفتن آنها افراد باقي مانده نيز راهي جز پيوستن به ايشان نديدند لذا تمامي بازيكنان شاهين (به جز عزيز اصلي ، دروازه بان شاهين) به پيكان مهاجرت كردند و در اين سال عنوان قهرماني باشگاههاي ايران را از آن پيكان نمودند و در همين سال پيكان به جاي تيم ملي در تورنمنت جام دوستي نيز شركت كرده و در بين ۵ تيم مقام نخست را از آن خود كرد.

در اين زمان پيكان در برابر پرسپوليس با تك گل علي پروين و نيجه يك بر صفر پرسپوليس را شكست داد.

در سال ۱۳۵۰ نخستين ليگ حرفه‌اي فوتبال ايران با نام تخت جمشيد شكل گرفت و پرسپوليس هم تلاش نمود خود را با استانداردهاي حرفه‌اي تطبيق دهد اما بدليل فقدان زيرساختهاي فوتبال حرفه‌اي در كشور اين ايده بصورت كامل به فرجام نرسيد و باشگاه پرسپوليس علاوه بر اين نقص بزرگ بتدريج از مكتب فوتبال شاهين هم فاصله گرفت و رابطه خود را با سازندگي و تغذيه از بازيكنان جوان در آموزش و پرورش كم رنگ كرد و در مسير استفاده كاذب از دسترنج ديگران و آوردن ستاره‌ها از تيم‌هاي ديگر قرارگرفت و هر روز محتاج تر از روز قبل شد و عليرغم برخورداري از طرفداران بيشمار از يك باشگاه به يك تيم تقريباً محلي نزول كرد ازجنبه فرهنگي هم با آرمانهاي اوليه خود كه از شاهين به آن منتقل شده بود دور شد بگونه‌اي كه اين دو قضيه بزرگ همچنان گريبانگير اين نام بزرگ است.

پرسپوليس در غياب شاهينيها با تصاحب ۱۲ امتياز در رده يازدهم قرار گرفت حضور در پيكان بيشتراز يك سال به طول نيانجاميد و مجدداً بازيكنان در سال ۱۳۴۹ به خانه خود برگشتند و قهرماني اولين دور ليگ تخت جمشيد در سال ۱۳۵۰ را از آن خود كردند پرسپوليس در ۵ دوره برگزاري ليگ تخت جمشيد، با كسب دو قهرماني (ليگ اول و دوم) و سه نائب قهرماني ، به عنوان پرافتخارترين باشگاه كشور شناخته شد.

با وقوع انقلاب اسلامي، اين تيم دچار بحران نفرات گرديد و بازيكنانش بكلي عوض شدند و تعداد بسيار اندكي از بازيكنان قديمي باقي ماندند. ليكن برگزاري مسابقات جام شهيد اسپندي درسال ۱۳۵۸ و ديگر مسابقات، باعث گرديد تا بازيكنان مستعد و جوان كشور نگذارند اين باشگاه بلند آوازه از رونق بيفتد.

باشگاه پرسپوليس در سال۱۳۶۵ تحت پوشش بنياد مستضعفان و جانبازان قرارگرفت كه نام آن به آزادي تغيير يافت ليكن پس از مدت زمان اندكي بنياد از اداره اين باشگاه خودداري كردو دراين زمان با توجه به موقعيت اين باشگاه ، سازمان تربيت بدني، خود اداره آن را عهده دار گرديد و نامش را نيز به پيروزي تغيير دادند كه تا كنون نيز با همين نام درميادين ورزشي حضور مي‌يابد.

باشگاه از سال ۱۳۷۰ با آغاز مجدد ليگ فوتبال ايران تحت عنوان ليگ آزادگان دور جديدي از فعاليتهاي خود را آغاز نمودند و پيوسته عليرغم تغييرات گسترده و متعدد درمديريت باشگاه توانست موقعيت خود را به عنوان يكي از سه باشگاه برتر كشور و كسب مقامهاي نخست، دوم و يا سوم حفظ كند.
 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۳ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۰۱:۵۱:۱۷ ] [ ملودي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 8
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی